0

Tünetmentesíthető a pszoriázis gyógyvíz hatására

A pszoriázis olyan bőrbetegség, amely vagy egészen kis foltokban, vagy épp az egész testet befedve piros, hámló foltokban jelentkezik. Napjainkban még gyógyíthatatlannak minősítik, de nagyon jól kezelhető. A pszoriázis gyógyvíz segítségével is tünetmentessé tehető.

Magyarországon van néhány olyan gyógyvíz, amelyek kifejezetten ajánlottak pikkelysömör kezelésére. A pszoriázis gyógyvíz alkalmazásával látványosan javulhat. A gyógyvíz fürdőként alkalmazható. A különböző fürdőhelyeken szakképzett személyzet várja a gyógyulni vágyókat. Előzetes kivizsgálás után megállapítják, hogy melyik kezelési típus a legjobb a betegnek. Általában 10 napos a gyógyvizes kezelés, és az esetek nagy részében a gyógyvízzel telt medencében kell naponta 1-2 alkalommal fürödni.

Pszoriázis gyógyvíz

Pszoriázis gyógyvíz

A pszoriázis gyógyvíz hatására látványos változáson megy keresztül. A piros foltok kisebbednek, a hámlás enyhül, a viszketés pedig akár teljesen el is múlhat. Mint minden kezelésnek, a gyógyvizes kezelésnek is a türelem és a rendszeresség a legfontosabb tényezője.

A pszoriázis gyógyvíz alkalmazásával nem egyik napról a másikra javul, de a tíz nap után már szemmel látható lesz a változás. A gyógyvíz nem csak a pikkelysömörnek tesz jót, hanem a betegséget kísérő tüneteknek is, hatására például az ízületi gyulladás is javulhat. Egy tíznapos kúra nem csak a testnek, de a léleknek is jót tesz, azon kívül a beteg találkozhat sorstársaival, tapasztalatot cserélhetnek, vagy akár barátságot is köthetnek.

  
Iktatva: Pszoriázis, Pszoriázis kezelése Címkék: , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Pikkelysömör 2013