Cikkek a(z) Pszoriázis kezelése és Pikkelysömör kategóriából

A pszoriázis kezelése a tünetek enyhítésére, a beteg életminőségének javítására irányul. A cél a pikkelyek leoldása különböző krémek, készítmények segítségével, valamint a hámsejtek felgyorsult osztódásának megfékezése gyógyszerekkel, gyógykészítményekkel. A pszoriázis kezelése újabban fényterápiás eljárást is tartalmaz, amely hatására felgyorsul a természetes sejtelhalás, így könnyebben el lehet távolítani a fölösleges hámsejteket.

Tünetmentesíthető a pszoriázis gyógyvíz hatására

Tünetmentesíthető a pszoriázis gyógyvíz hatására

A pszoriázis olyan bőrbetegség, amely vagy egészen kis foltokban, vagy épp az egész testet befedve piros, hámló foltokban jelentkezik. Napjainkban még gyógyíthatatlannak minősítik, de nagyon jól kezelhető. A pszoriázis gyógyvíz segítségével is tünetmentessé tehető. Magyarországon van néhány olyan gyógyvíz, amelyek kifejezetten ajánlottak pikkelysömör kezelésére. A pszoriázis gyógyvíz alkalmazásával látványosan javulhat…. Tovább: Tünetmentesíthető a pszoriázis gyógyvíz hatására»

A pszoriázis gyógytea alkalmazásával is kezelhető

A pszoriázis gyógytea alkalmazásával is kezelhető

A pikkelysömör több embert érint, mint gondolnánk, hisz sokan vannak olyanok, akik csak hordozzák magukban a beteg gént, de még nincsenek tünetei a betegségnek. A pszoriázis gyógytea segítségével is kezelhető. Alkalmazhatjuk akár kívülről lemosóként vagy borogatásként, de kiváló akkor is, ha elfogyasztjuk.  A pszoriázisra való gyógytea egyik alapanyaga – amennyiben… Tovább: A pszoriázis gyógytea alkalmazásával is kezelhető»

Javulhat a pszoriázis tea fogyasztásával

Javulhat a pszoriázis tea fogyasztásával

Vizsgálatokkal bizonyították, hogy a pszoriázis tea segítségével nagyon jól kezelhető. Van néhány olyan gyógynövény, melynek főzete kiválóan alkalmazható akár borogatásra, akár fogyasztásra is. Pszoriázis esetében teakeveréket is készíthetünk magunknak, amelynek kúraszerű fogyasztásával mérsékelhetőek a tünetek.  A pszoriázis kezelésére a tea elsődleges hatása a fertőtlenítés valamint a gyulladáscsökkentés. Erre kiváló a… Tovább: Javulhat a pszoriázis tea fogyasztásával»

Kezelhető a pszoriázis homeopátia segítségével?

Kezelhető a pszoriázis homeopátia segítségével?

A homeopátia mindig a természet erejével, a test öngyógyító folyamatait felhasználva próbálja meg kezelni a betegséget. A pszoriázis homeopátia segítségével is kezelhető. Lényege, hogy semmilyen „agresszív” gyógyszert nem adnak a betegnek. Minden homeopátiás szer, legyen az krém vagy szájon át bevehető készítmény, csak és kizárólag természetes alapanyagokból készül, így nem… Tovább: Kezelhető a pszoriázis homeopátia segítségével?»

Aloe vera pszoriázis tüneteinek enyhítésére

Aloe vera pszoriázis tüneteinek enyhítésére

A pszoriázis olyan bőrbetegség, ami állandó kezelést igényel. Soha nem hagyható abba sem a gyógyszerek szedése, sem a krémek használata. Sok olyan szer van a pikkelysömör kezelésére, amelyeket az orvosok még nem mernek ajánlani vagy azért mert nem ismerik, vagy azért, mert nem hisznek benne. Ilyen az aloe vera pszoriázis… Tovább: Aloe vera pszoriázis tüneteinek enyhítésére»

A halolaj kapszula pszoriázis kezelésére

A halolaj kapszula pszoriázis kezelésére

A halolaj már rég ismert jótékony hatásáról. Egy nem régi kutatás bebizonyította, hogy a halolaj kapszula pszoriázis kezelésére is alkalmazható. A naponta alkalmazott kapszula nagy mértékben segíti a tünetek enyhülését, valamint megakadályozza a pszoriázist kísérő betegségek felbukkanását. A halolaj kapszula pszoriázisra gyakorolt hatását mérő vizsgálat során, azok a betegek akik… Tovább: A halolaj kapszula pszoriázis kezelésére»

Gyógygomba pszoriázisra

Gyógygomba pszoriázisra

Rengeteg gyógygomba van, mindegyik különböző betegségekre lehet alternatív megoldás. Fontos, hogy mindig kérjük ki szakember tanácsát, hogy melyiket mire használjuk. Létezik gyógygomba pszoriázisra is, a ganoderma. Bizonyítottan nagyon jól kezelhető vele a pszoriázis tünete. Hozzájutni is viszonylag könnyű, hiszen egyre több termékben alkalmazzák összetevőként.  A gyógygomba pszoriázisra legkönnyebben a különböző… Tovább: Gyógygomba pszoriázisra»

Pszoriázis gyógyszeres kezelése

Pszoriázis gyógyszeres kezelése

A pszoriázis, ismertebb nevén a pikkelysömör egy olyan bőrbetegség, ami különböző kezelésekkel tünetmentessé tehető, de még nem gyógyítható. A pszoriázis gyógyszeres kezelése csak és kizárólag orvos által felírt gyógyszerekkel lehetséges. Ne próbálkozzunk magunk gyógyszert keresni rá. Több fajta készítmény is a beteg rendelkezésére áll attól függően, hogy mennyire súlyos a… Tovább: Pszoriázis gyógyszeres kezelése»

Bioptron lámpa pszoriázis kezelésére

Bioptron lámpa pszoriázis kezelésére

A bioptron lámpa hatásosságát nem lehet vitatni. Rengeteg olyan betegség van, ami a lámpa segítségével kiválóan gyógyítható. A bioptron lámpa pszoriázis esetén is használható, de csak kiegészítő kezelésként. Sok bőrgyógyász már ajánlja is a betegeinek, hogy bátran használják. Van belőle kis, kompakt méretű, amely otthoni használatra kiváló. A bioptron lámpa… Tovább: Bioptron lámpa pszoriázis kezelésére»

Pszoriázis diéta betartásával

Pszoriázis diéta betartásával

A pszoriázis, másképp pikkelysömör egy bőrbetegség, ami a tudomány mai állása szerint még gyógyíthatatlan, de krémekkel és gyógyszerekkel kiválóan kezelhető, sok esetben teljesen tünetmentessé tehető. A pszoriázis alatt a diéta nagyon fontos a betegség kezelésében. A diéta szabályait betartva sokat javulhat a betegség állapota. A pszoriázis diéta alapja, hogy van… Tovább: Pszoriázis diéta betartásával»

Oldal 1 / 212
Pikkelysömör 2013