Cikkek a(z) Pszoriázis ellen és Pikkelysömör kategóriából

Különböző terápiákkal is tehetünk a pszoriázis ellen. Az egyik ilyen terápia az ún. halfürdő. A „halas kezelés” pszoriázis ellen abból áll, hogy a páciens 2-3 órán át egy olyan fürdőkádban ül, amelyben több száz apró halacska tartózkodik. A víz felpuhítja az elhalt hámsejteket, a kis halak pedig lecsipegetik a pikkelyeket.

Pszoriázis elleni krém

Pszoriázis elleni krém

A pszoriázis – pikkelysömör – egy olyan bőrbetegség, aminek gyógyítására még nincs gyógyszer. Érdemes róla tudni, hogy nem fertőző, bár a csúnya foltok miatt sokan félnek attól, hogy nehogy elkapják. Bár nem fertőző, de genetikai örökölhető. Rengeteg kezelési módszer van, ami enyhítheti a tüneteket. Ilyen például a pszoriázis elleni krém…. Tovább: Pszoriázis elleni krém»

Mire jó a Psoriasis gél?

Mire jó a Psoriasis gél?

A Psoriasis gél egy természetes alapanyagokból készült kenőcs, amely számos bőrbetegség kezelésére használható, mint például a pikkelysömör, az ekcéma, gyulladásos vagy hámló bőr stb. Ez a készítmény bizonyítottan megkönnyíti a különböző bőrbetegségekben szenvedők életét. Több páciens számolt be enyhülésről a gél használata után, amely megszünteti a viszketéseket és a gyulladásokat,… Tovább: Mire jó a Psoriasis gél?»

Miből áll a pszoriázis étrend?

Miből áll a pszoriázis étrend?

A pszoriázis étrend valójában olyan élelmiszer-csoportok összeállítását vagy olyan étkezési programot jelent, amely alkalmazva  segít a pikkelysömörben szenvedőknek. Amíg a pszoriázis gyógyíthatatlan betegség – melyre a bőrön jelentkező sebek, hólyagok gyulladása, viszketése a jellemző –, diéta segítségével csökkenthetőek a kellemetlen tünetek, és egy ideig akár tünetmentessé is válhat a betegség…. Tovább: Miből áll a pszoriázis étrend?»

Zöldségekkel és gyümölcsökkel a pszoriázis ellen

Zöldségekkel és gyümölcsökkel a pszoriázis ellen

Egészségünk megőrzése érdekében naponta fogyasztanunk kell zöldségeket és gyümölcsöket. Bár többféle étrendkiegészítő létezik, amelyekről azt állítják, hogy helyettesítik a napi zöldség- és gyümölcsfogyasztást, valójában ezek csak próbálkozások. A szervezet számára fontosak a növényekben – eredeti formában található – vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, flavonoidok, antioxidánsok, valamint a méregtelenítésben is részt vevő… Tovább: Zöldségekkel és gyümölcsökkel a pszoriázis ellen»

Mit tehetünk a pszoriázis ellen?

Mit tehetünk a pszoriázis ellen?

Manapság egyre többen folyamodnak természetes gyógymódokhoz, s ez elmondható a pikkelysömörben szenvedő egyénekről is, akik pszoriázis ellen a természetes orvoslást választják. A keleti és nyugati gondolkodás e tekintetben jelenleg nem egységes: a nyugatiak állítják, hogy nincs semmiféle gyógymód pikkelysömörre, míg a keletiek életmódja azt mutatja, hogy léteznek hatékony természetes módszerek… Tovább: Mit tehetünk a pszoriázis ellen?»

Elindult a pikkelysömör.hu oldal!

Elindult a pikkelysömör.hu oldal!

Elindult a pikkelysömör.hu oldal! Cikkek, hírek erről a betegségről, folyamatosan frissítve. Kezelési információk, ellenszerek, a betegség alapjai, tünetek és egyéb hasznos cikkek. A kategóriák: Pikkelysömör Pikkelysömör ellen Pikkelysömör gyógyítása Pikkelysömör kezelése Pikkelysömör tünetei Pikkelysömörre javasolt Pszoriázis Pszoriázis ellen Pszoriázis gyógyítása Pszoriázis kezelése Pszoriázis tünetei

Pikkelysömör 2013