0

Pikkelysömörre tusfürdő – természetes anyagokból

Napjainkban már olyan tusfürdőket és egyéb kozmetikumokat emelhetünk le a boltok polcairól, melyeknek elsődleges feladatuk a bőr hidratálása és tartósan tisztán tartása, továbbá léteznek a külön bőrbetegségségekben szenvedő betegek számára kifejlesztett kozmetikumok és tisztálkodási szerek. Ezek sorában megtalálhatóak a pikkelysömörre alkalmazható tusfürdők is.

A pikkelysömörre kifejlesztett tusfürdők lényege, hogy kizárólag természetes, növényi eredetű anyagokat tartalmaznak, melyeknek nincs mellékhatásuk, és nem váltanak ki allergiás reakciót sem. Nincs bennük mesterséges tartósítószer vagy színezékek, sem olajszármazékok a növényi olajon kívül. Fontos tudni továbbá azt, hogy az ilyen tusfürdők biológiailag lebomlanak, tehát semmilyen nyomot nem hagynak a bőrben vagy a bőrfelszínen.

Pikkelysömörre tusfürdő

Pikkelysömörre tusfürdő

Nagymértékben megtalálható azonban a pikkelysömörre és egyéb bőrbetegségekre kifejlesztett tusfürdőkben az aloe vera, melyet természetes úton, biofarmokon állítanak elő, szigorú ellenőrzés mellett. Az aloe vera tartalmú tusfürdők hidratálják a száraz vagy beteg bőrfelszínt, és antibakteriális hatásuk révén megvédik a bőrt a baktériumoktól, kórokozóktól, amelyek befolyással lehetnek a pikkelysömör továbbterjedésére vagy súlyosbodására. A pikkelysömörre előállított tusfürdők az aloe vera mellett igen nagy mértékben tartalmaznak ylang-ylang olajat, amely nyugtatja és ápolja pikkelysömörös bőrt, s megszünteti a kellemetlen viszketést.

Keressük tehát ezeket a pikkelysömörre kifejlesztett tusfürdőket és kozmetikumokat. Használjuk őket bizalommal a frissítő reggeli zuhanyzáshoz vagy habfürdő formájában és az esti lazító fürdőhöz.

 

  
Iktatva: Pikkelysömör Címkék: , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Pikkelysömör 2013