0

Pikkelysömörre bioptron lámpa

Pikkelysömörre a bioptron lámpa fénye igen kedvezően hat. Az előrehaladott stádiumban lévő pikkelysömör ugyanis amellett, hogy esztétikailag sem nyújt kellemes látványt, még kellemetlen viszketést is okoz, sőt sok esetben ízületi fájdalmakkal is együtt járhat. Az orvostudomány rengeteg kezelési módszert dolgozott ki a pikkelysömör ellen, de sajnos véglegesen megszüntetni egyik sem tudja e kellemetlen betegséget. A legújabb kezelési módszerek közé sorolhatjuk ezt a különleges technikai vívmányt, a bioptron lámpát.

Pikkelysömörre a bioptron lámpa azért is igen ajánlott, mert képes teljes mértékben megszüntetni a viszketést, emiatt sok kellemetlen perctől szabadítja meg a pácienst. Mindezek mellett felgyorsítja a hegek gyógyulását is. Azonban azonnali csoda nem várható. Legalább 8-10 alkalomra van szükség ahhoz, hogy a kezelés sikeres legyen.

Pikkelysömörre bioptron lámpa

Pikkelysömörre bioptron lámpa

A hagyományos gyógyszeres kezeléssel szemben azért is ajánlatosabb a pikkelysömörre bioptron lámpa használata, mert nem vált ki semmilyen mellékhatást, illetve minden eddigi betegnél jelentős gyógyulást figyeltek meg. Tehát nem kell attól tartanunk, hogy a terápia sikertelen lesz. Arra azonban fel kell készülnünk, hogy nem minden esetben ugyanannyi a gyógyulási idő, mivel a kezelés időtartama függ a betegség súlyosságától is.

Egy másik fontos tényező, amiért ajánlatosabb a pikkelysömörre bioptron lámpát alkalmazni az, hogy a lámpa fénye a bőr mélyebb rétegeibe is képes behatolni, ezáltal felgyorsítva annak gyógyulását.

  
Iktatva: Pikkelysömör kezelése Címkék: 

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Pikkelysömör 2012