0

Pikkelysömörre aloe vera

A pikkelysömör bár jelenleg gyógyíthatatlan betegség, mégis különböző krémekkel, gyógyszerekkel nagyon szépen karbantartható, sőt teljesen tünetmentessé is tehető. A pikkelysömörre aloe vera krém is használható. Mindenki tisztában van az aloe vera krém jótékony hatásaival, annak antibakteriális hatásával.

A pikkelysömörre az aloe vera ecsetelő is jótékony hatással van. Ebben az esetben tiszta aloe vera kivonatot kell az érintett területre felvinni. A jótékony hatásoknak köszönhetően az esetleges sebek is sokkal szebben és gyorsabban gyógyulnak. Ezért állíthatjuk, hogy az aloe vera bár nem teljes megoldást, de legalább nagy segítséget nyújthat e kellemetlen betegség kezelésében.

Pikkelysömörre aloe vera

Pikkelysömörre aloe vera

A különböző aloe verát is tartalmazó lemosók, oldatok mind jó hatással lehetnek a pikkelysömörös beteg állapotára, de arra azért érdemes odafigyelni, hogy pikkelysömörre az aloe vera tartalmú termékek mindegyike nem használható. Vannak ugyanis olyan összetételű készítmények, melyek olyan anyagokat tartalmaznak, melyek irritálják az amúgy is érzékeny bőrt.

Pikkelysömörre tehát az aloe vera használható akár krém, akár oldat, sőt kivonat formájában is, de lényeges, hogy tiszta aloe verát tartalmazzon. Használat előtt érdemes még megkérdezni az orvost is, nehogy nagyobb bajt okozzunk egy krém használatával. Most már kaphatóak kifejezetten pikkelysömörre készített aloe verát is tartalmazó készítmények. Ezek használata semmiféle kockázattal nem jár.

  
Iktatva: Pikkelysömörre javasolt Címkék: , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Pikkelysömör 2014