0

Pikkelysömör gyógyítása természetesen

A pikkelysömör az egyik olyan betegség, amely a tudomány szerint még gyógyíthatatlan, de már kiválóan kezelhető, sőt akár 100%-ig tünetmentessé tehető. Ha pikkelysömörben szenvedünk, ne sajnáljuk az időt, hogy többféle kezelést kipróbáljunk, hisz a pikkelysömör gyógyítása természetesen is megoldható.

A természetes módon történő gyógyítása a pikkelysömörnek egyik alapelve a rendszeresség és a türelem. Bármit választunk, ne várjuk, hogy egy-két nap alatt már eredménye legyen. A leghatásosabb módszer talán a nap jótékony hatása. Az orvosok még nem tudják, miért, de tény, hogy a pikkelysömör nagyon jól viszonyul a nap éltető sugaraihoz. A sósvíz is nagy segítségünkre lehet. Lényeges, hogy két-háromnaponta alkalmazzuk valamelyik gyógymódot ezek közül.

Pikkelysömör gyógyítása természetesen

Pikkelysömör gyógyítása természetesen

 A pikkelysömör gyógyítása természetesen egy szigorú diéta betartásával is elősegíthető. A diéta lényege, hogy különböző ételek, italok fogyasztása szigorúan tilos. Ilyen például a kávé, az alkohol, a csokoládé, a különböző kolbászfélék vagy a füstölt húsok. Ha a diétát sikerül betartani, már sokat javulhat az állapotunk.

 Mint minden kezelésnek, így a pikkelysömör természetes gyógyításának lényege is az, hogy a különböző utasításokat és tiltásokat tartsuk be. Krémeket is lehet már kapni, amelyek segítenek, hogy a hámlás mérséklődjön. Az olyan krémek, amiben van glicirretinsav (édesgyökérből) vagy kapszaicin (Cayenne borsból) elősegíthetik a tünetmentesség mielőbbi elérését.

  
Iktatva: Pikkelysömör, Pikkelysömör gyógyítása Címkék: , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Pikkelysömör 2013