1

Pikkelysömör gyógyítása injekcióval

A pikkelysömör egy hámlással, a bőr pikkelyszerű leválásával járó bőrbetegség. Jelenleg még gyógyíthatatlan minősítik, bár különböző gyógyszerekkel, krémekkel jól kordában tartható. A legújabb kutatásokkal sikerült a tudósoknak előállítani egy olyan injekciót, ami negyedévenkénti használattal bizonyítottan hatásos. Ezért kijelenthetjük, hogy a pikkelysömör gyógyítása injekcióval is lehetséges.

A pikkelysömör gyógyítása injekcióval tehát nagyon hatásos. A betegek, akiknél ezt már alkalmazták, több mint 60 százaléka számolt be nagyfokú javulásról. Az injekcióban található hatóanyagok az immunrendszerre hatnak. Próbálják meggátolni annak hiperaktivitását, így kevésbé hámlik a bőr, mivel nem cserélődnek olyan gyorsan a bőrsejtek.

Pikkelysömör gyógyítása injekcióval

Pikkelysömör gyógyítása injekcióval

Kutatások ezrei és a kísérletek bebizonyították, hogy a pikkelysömör gyógyítása injekcióval lehetséges. Persze ennek is van mellékhatása, mint mindennek. Nagyon kevés alkalommal jelentkezett náthaszerű megbetegedés, orrfolyás, tehát akár elhanyagolhatónak is mondhatjuk ezeket a tüneteket. Az injekciót negyedévente kell alkalmazni. Azoknál a betegeknél használják, akiknek szervezete a többi pikkelysömör elleni gyógyszerre már nem reagál. Ezek tartoznak a legsúlyosabb kategóriába.

 A pikkelysömör gyógyítása injekcióval csak és kizárólagos módon orvosi felügyelet mellett lehetséges. Otthoni használata megoldhatatlan. Orvosnak kell felírnia, és egészségügyi szakembernek kell beadnia. Nem csodaszer, de a betegek életminőségén rengeteget javít. Az orvosok és kutatók azon dolgoznak nap mint nap, hogy találjanak egy olyan szert, amely véglegesen gyógyítja a pikkelysömört. Ez az injekció már nagyon közel áll ehhez.

  
Iktatva: Pikkelysömör, Pikkelysömör gyógyítása Címkék: , , , ,

További olvasnivaló

Egy hozzászólás "Pikkelysömör gyógyítása injekcióval"

  1. Petrócki József szerint:

    Szép napot kívánok! Nekem sajnos már nagyon súlyos a pikkelysömöröm! Szeretnék tünet mentes lenni egyszer az életben! Kérem segítsenek! Bármilyen eljárásnak hajlandó vagyok magamat alávetni!! Kérem hívja mák segítsenek! Tel: 06-70-600-02-88! Köszönöm!!

Írj most.

Küldés
Pikkelysömör 2013