0

Pikkelysömör gyógyítása halakkal

A pikkelysömör kezelése már többféle módszerrel is lehetséges. A beteg szinte elvesz az újabbnál újabb módszerek tengerében. A pikkelysömör gyógyítása halakkal nem új módszer, hisz már több ideje használják, nagyon sikeresen. Lényege, hogy bizonyos halakkal kell egy medencében ülni, amelyek a szó szoros értelemben lerágják a felesleges bőrt.

A pikkelysömör gyógyítása halakkal az egyik legtermészetesebb megoldás. Az ún. doktorhalak a leváló bőrrel táplálkoznak, így ez számukra sem káros. A doktorhal vagy más néven Garra Rufa hal egyszerűen leeszi az elhalt hámsejteket az érintett területről. A módszer nem fájdalmas, sőt azt lehet mondani, hogy kellemesen bizsergető érzés.

Pikkelysömör gyógyítása halakkal

Pikkelysömör gyógyítása halakkal

Most már Magyarországon is elérhető a pikkelysömör gyógyítása halakkal. Több wellness centrum is foglalkozik a halak beszerzésével, valamint a kezelés kialakításával. Fontos megjegyezni, hogy nem egy alkalomra van szükség ahhoz, hogy látványos legyen az eredmény, de tíz alkalom után a bőr szinte teljesen egészségesnek látszik. Az elmúlt időszakban egyre több orvos is támogatja ezt a módszert.

A pikkelysömör gyógyítása halakkal bizony költséges megoldás, de ha a hatását nézzük, akkor szinte elenyésző az ár. A halaknak köszönhetően szinte teljesen tünetmentes lehet a pikkelysömörben szenvedő beteg. Ez pedig minden páciens álma. A lehetőségekről és az árakról érdemes ajánlatot kérni egy ezzel a módszerrel foglalkozó wellness centrumtól.

 

  
Iktatva: Pikkelysömörre javasolt Címkék: , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Pikkelysömör 2014