0

Pikkelysömör elleni sampon

Mivel a pikkelysömör nagyon gyakori betegség, és nagyon gyakran a fejbőrön és a nyakon jelentkezik, a kozmetikai sampongyártó cégek, eleget téve a vásárlók igényeinek, gyártanak ma már olyan samponokat, amelyek kíméletesen tisztítanak, ápolnak, és a pikkelysömör állapotát sem rontják, sőt segítenek a gyógyulásban. Ezek a samponok lelassítják a hámsejtek szaporodását, így a pikkely terjedésére is hatással vannak.

A pikkelysömör elleni samponok olyan természetes alapanyagokból tevődnek össze, amelyek csökkentik a pikkelysömör továbbterjedését, sőt visszafordítják a folyamatot. Ezeknek a készítményeknek a használata sokkal előnyösebb még azok számára is, akik nem szenvednek pikkelysömörben, mivel a pH-értékük garantáltan 5,5, kíméletesen tisztítanak, és nem váltanak ki allergiás reakciókat.

Pikkelysömör elleni sampon

Pikkelysömör elleni sampon

A pikkelysömör elleni samponokkal alaposabban kell elvégeznünk a hajmosást, mivel nem tartalmaznak olyan mesterséges habképző anyagokat, mint a normál samponok. Mindezek ellenére, mielőtt kiválasztanánk, mindenképp konzultáljuk a bőrgyógyászunkkal, és fogadjuk meg tanácsát ezzel kapcsolatban. Fontos ugyanis, hogy minőségi és a számunkra megfelelő sampont vásároljuk meg.

A pikkelysömör nagyon sok szenvedéssel jár, hisz megnehezíti a mindennapokat. A pikkelysömör elleni samponok megelőzik a pikkelyek elgombásodását is, ezzel is megkímélnek bennünket attól, hogy még több problémával kelljen szembenéznünk e kellemetlen betegség miatt. Ezen kívül megszünteti a viszketést, frissíti a fejbőrt, és mindennapi használatra is alkalmas.

  
Iktatva: Pikkelysömör, Pikkelysömör ellen Címkék: , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Pikkelysömör 2013