Hírek zöld tea és Pikkelysömör témában

Pikkelysömörre alternatív gyógymód

Pikkelysömörre alternatív gyógymód

A pikkelysömörre az orvostudomány már rengeteg krémet és hatásos gyógyszert feltalált, de több lehetőség van az alternatív gyógymódok között is. A pikkelysömörre alternatív gyógymód lehet az infra lámpa. Kutatások bizonyítják, hogy az infra lámpa jótékonyan hat a megvastagodott bőrre. Akik kipróbálták, mind jelentős javulásról beszélnek. A pikkelysömörre alternatív gyógymód lehet… Tovább: Pikkelysömörre alternatív gyógymód»

A pszoriázis gyógytea alkalmazásával is kezelhető

A pszoriázis gyógytea alkalmazásával is kezelhető

A pikkelysömör több embert érint, mint gondolnánk, hisz sokan vannak olyanok, akik csak hordozzák magukban a beteg gént, de még nincsenek tünetei a betegségnek. A pszoriázis gyógytea segítségével is kezelhető. Alkalmazhatjuk akár kívülről lemosóként vagy borogatásként, de kiváló akkor is, ha elfogyasztjuk.  A pszoriázisra való gyógytea egyik alapanyaga – amennyiben… Tovább: A pszoriázis gyógytea alkalmazásával is kezelhető»

Javulhat a pszoriázis tea fogyasztásával

Javulhat a pszoriázis tea fogyasztásával

Vizsgálatokkal bizonyították, hogy a pszoriázis tea segítségével nagyon jól kezelhető. Van néhány olyan gyógynövény, melynek főzete kiválóan alkalmazható akár borogatásra, akár fogyasztásra is. Pszoriázis esetében teakeveréket is készíthetünk magunknak, amelynek kúraszerű fogyasztásával mérsékelhetőek a tünetek.  A pszoriázis kezelésére a tea elsődleges hatása a fertőtlenítés valamint a gyulladáscsökkentés. Erre kiváló a… Tovább: Javulhat a pszoriázis tea fogyasztásával»

Pikkelysömör 2014