Hírek vitaminok és Pikkelysömör témában

Pikkelysömör fülben

Pikkelysömör fülben

A pikkelysömör olykor a halántékon, homlokon, fejbőrön és a fülben is előfordul. Az utóbbi több szempontból is sok kellemetlenséget okozhat. Egyrészt nehezen elérhető, így a kenőcsös kezelés sem hatékony, másrészt a dobhártyát elérve hallásunkat is károsíthatja. A pikkelysömör a fülben veszélyes. Ilyenkor a legelső teendőnk az, hogy azonnal felkeressük a… Tovább: Pikkelysömör fülben»

Pikkelysömör és az alkohol

Pikkelysömör és az alkohol

A pikkelysömör kialakulásáért többnyire a genetika a felelős, de okozhatják más tényezők is, sőt ha a kettő együtt társul, a betegség leküzdése egyáltalán nem könnyű feladat. A pikkelysömör alkohol, dohányzás, stressz és egyéb káros tényezők miatt nemcsak hogy kialakulhat, de a továbbterjedését is elősegítik. A pikkelysömör állapotát a cukor, az… Tovább: Pikkelysömör és az alkohol»

Pikkelysömörre vitamin. Mire érdemes figyelni?

Pikkelysömörre vitamin. Mire érdemes figyelni?

Pikkelysömörre vitaminok szisztémásan és helyileg alkalmazva is részesei lehetnek a terápiának. A szervezetünkbe bejuttathatjuk tudatos táplálkozás útján vagy étrend-kiegészítőkkel, külsőleg pedig különböző krémek, oldatok, vitamintartalmú gyógyhatású készítmények segítségével. A betegség tünetei ellen a leghatásosabb vitaminok a D-, A- és E-vitamin, ezek mellett pedig megemlíthetjük a bőr számára jótékony hatással bíró… Tovább: Pikkelysömörre vitamin. Mire érdemes figyelni?»

Pikkelysömör 2013