Hírek tünetek és Pikkelysömör témában

Pikkelysömör – sampon a tünetek enyhítésére

Pikkelysömör – sampon a tünetek enyhítésére

A pikkelysömörben szenvedő beteg fejbőre sokszor viszket, és nagyon korpásodik. A pikkelysömör sampon ezeknek a tüneteknek az enyhítésére szolgál. Többfajta is kapható a boltokban. Vannak olyanok, amelyek inkább kúraszerűen, 2-4 hétig alkalmazhatóak, míg mások mindennapos használatra is kiválók. Egyik termékről sem lehet határozottan kijelenteni, hogy a legjobb, mert minden ember… Tovább: Pikkelysömör – sampon a tünetek enyhítésére»

A pikkelysömör béta blokkoló szedése mellett erőteljesebb

A pikkelysömör béta blokkoló szedése mellett erőteljesebb

A béta blokkolót leginkább magas vérnyomás és szívproblémák esetén használják. Azonban a pikkelysömörös betegek is szenvedhetnek ezektől a betegségektől. Bizonyított tény, hogy a pikkelysömör béta blokkoló hatására fellobban, erősebbek lesznek a tünetek. Sajnos a tünetek fellobbanása ellenére is szedni kell a gyógyszereket, hisz sokszor anélkül nem tartható karban a vérnyomás…. Tovább: A pikkelysömör béta blokkoló szedése mellett erőteljesebb»

Pikkelysömör a körmön

Pikkelysömör a körmön

A pikkelysömör, ez a kellemetlen tünetekkel járó, még gyógyíthatatlan betegség sok esetben támadja meg a körmöt legelsőnek. Fontos odafigyelni az olyan kisebb jelekre, mint a fehér apró foltok és barázdák, mert a pikkelysömör a körmön nagyobb problémákat is tud okozni. Az egyik ilyen, hogy a köröm leválik a körömágyról. Előfordul,… Tovább: Pikkelysömör a körmön»

Enyhül a pikkelysömör C-vitamin kúra hatására?

Enyhül a pikkelysömör C-vitamin kúra hatására?

Kutatások során bebizonyosodott, hogy a pikkelysömör több oka közül az egyik a nem megfelelő vitaminfogyasztás. Ezért szokták azt tanácsolni, hogy a pikkelysömörben szenvedő betegek természetes készítményekkel pótolják ezeket. A pikkelysömör C-vitamin pótlással kevésbé lesz látványos. A szakemberek napi 1500-2000 mg pótlást javasolnak, és fontosnak tartják, hogy amennyire lehet, ne szintetikus… Tovább: Enyhül a pikkelysömör C-vitamin kúra hatására?»

A pikkelysömör cink fogyasztásával mérsékelhető

A pikkelysömör cink fogyasztásával mérsékelhető

A pikkelysömör különböző krémekkel és gyógyszerekkel nagyon jól kordában tartható. A pikkelysömör cink fogyasztásával is mérsékelhető. A cink nem megfelelő fogyasztása amúgy is egész Európa-szerte problémát jelent. Kísérletek bizonyították, hogy a megemelt napi cink adaggal mérsékelhetőek a tünetek. A napi adaggal kapcsolatban még vannak viták, de az orvosok most már… Tovább: A pikkelysömör cink fogyasztásával mérsékelhető»

Pikkelysömör gyógyítása házilag

Pikkelysömör gyógyítása házilag

A gyógyszertárakban található nagy mennyiségű krémek is segítenek, de van néhány olyan módszer, melyek házilag való alkalmazása is sokat segíthet a pikkelysömörben szenvedő betegeken. A pikkelysömör gyógyítása házilag a legkönnyebb a különböző természetes alapanyagokkal. Sokan kedvelik az aloe tartalmú készítményeket, emellett nagy segítség lehet a sós vizes fürdő is, de… Tovább: Pikkelysömör gyógyítása házilag»

Mi pikkelysömörre a legjobb?

Mi pikkelysömörre a legjobb?

Most már rengeteg termék létezik a pikkelysömör kezelésére, függően attól, hogy mennyire súlyos a beteg állapota. Mégis kijelenthetjük, hogy pikkelysömörre legjobb a sós víz. A sós víz rengeteget segíthet a beteg állapotának javulásában, valamint a tünetek mérséklődésében. Nem kell mást tenni, mint heti két-három alkalommal sós vizes fürdőt venni. A… Tovább: Mi pikkelysömörre a legjobb?»

Tünetmentesíthető a pszoriázis gyógyvíz hatására

Tünetmentesíthető a pszoriázis gyógyvíz hatására

A pszoriázis olyan bőrbetegség, amely vagy egészen kis foltokban, vagy épp az egész testet befedve piros, hámló foltokban jelentkezik. Napjainkban még gyógyíthatatlannak minősítik, de nagyon jól kezelhető. A pszoriázis gyógyvíz segítségével is tünetmentessé tehető. Magyarországon van néhány olyan gyógyvíz, amelyek kifejezetten ajánlottak pikkelysömör kezelésére. A pszoriázis gyógyvíz alkalmazásával látványosan javulhat…. Tovább: Tünetmentesíthető a pszoriázis gyógyvíz hatására»

A halolaj kapszula pszoriázis kezelésére

A halolaj kapszula pszoriázis kezelésére

A halolaj már rég ismert jótékony hatásáról. Egy nem régi kutatás bebizonyította, hogy a halolaj kapszula pszoriázis kezelésére is alkalmazható. A naponta alkalmazott kapszula nagy mértékben segíti a tünetek enyhülését, valamint megakadályozza a pszoriázist kísérő betegségek felbukkanását. A halolaj kapszula pszoriázisra gyakorolt hatását mérő vizsgálat során, azok a betegek akik… Tovább: A halolaj kapszula pszoriázis kezelésére»

Pszoriázis elleni krém

Pszoriázis elleni krém

A pszoriázis – pikkelysömör – egy olyan bőrbetegség, aminek gyógyítására még nincs gyógyszer. Érdemes róla tudni, hogy nem fertőző, bár a csúnya foltok miatt sokan félnek attól, hogy nehogy elkapják. Bár nem fertőző, de genetikai örökölhető. Rengeteg kezelési módszer van, ami enyhítheti a tüneteket. Ilyen például a pszoriázis elleni krém…. Tovább: Pszoriázis elleni krém»

Oldal 1 / 212
Pikkelysömör 2014