Hírek Pikkelysömörre és Pikkelysömör témában

Ajánlott az ecet pikkelysömörre?

Ajánlott az ecet pikkelysömörre?

Napjainkra kezelések és gyógymódok ezreit fejlesztették ki a pikkelysömör tüneteinek visszaszorítására. A modern technikai vívmányok mellett még megtalálhatóak olyan alternatív kezelési módok, amelyek otthon is elvégezhető kúrákból állnak. Az egyik ilyen alternatív kezelési módozat az ecet pikkelysömörre. Mivel az ecetsav elpusztítja a baktériumokat, csillapítja a kellemetlen viszketést is. Az ecetkúra… Tovább: Ajánlott az ecet pikkelysömörre?»

Gyógytea pikkelysömörre. Hogyan készül?

Gyógytea pikkelysömörre. Hogyan készül?

Napjainkban egyre inkább igyekszünk elkerülni a gyógyszerek használatát, sőt ha van rá lehetőség, inkább a természetes alapanyagokból készült tabletták fogyasztását részesítjük előnyben. Emiatt nagyon elterjedtek a különböző teakeverékek, illetve azok a praktikák, melyeket otthon, orvosi beavatkozás nélkül is könnyen elvégezhetünk. A pikkelysömör egy igen makacs betegség, mely nem gyógyítható meg… Tovább: Gyógytea pikkelysömörre. Hogyan készül?»

Mi a legjobb a pikkelysömörre?

Mi a legjobb a pikkelysömörre?

Sokan felteszik a kérdést, hogy mi a legjobb a pikkelysömörre, úgy a pszoriázisban szenvedő betegek, mint a betegség elleni szerek előállításában, a különböző készülékek és terápiák kialakításában dolgozók. Időnként ellentmondások is előfordulnak, egy-egy piacra dobott készítményről utólag kiderül, hogy az általa okozott mellékhatások messze túlhaladják a neki tulajdonított gyógyító hatást…. Tovább: Mi a legjobb a pikkelysömörre?»

Pikkelysömörre tea – tippek, ötletek

Pikkelysömörre tea – tippek, ötletek

Nemcsak külsőleg, különböző krémek, oldatok segítségével, hanem belsőleg, bizonyos élelmiszerek, zöldségek, gyümölcsök és teák fogyasztásával is felvehetjük a harcot a pikkelysömör ellen. Pikkelysömörre tea készíthető különböző – gyógynövényboltokban és gyógyszertárakban kapható – teakeverékekből. Egyes gyógynövények olyan hatóanyagokat tartalmaznak, amelyek lassítják a hámsejtek életciklusát, ezáltal a pikkelyek ritkábban jelennek meg, kevesebb… Tovább: Pikkelysömörre tea – tippek, ötletek»

Pikkelysömör 2013