Hírek nap és Pikkelysömör témában

Mi pikkelysömörre a legjobb?

Mi pikkelysömörre a legjobb?

Most már rengeteg termék létezik a pikkelysömör kezelésére, függően attól, hogy mennyire súlyos a beteg állapota. Mégis kijelenthetjük, hogy pikkelysömörre legjobb a sós víz. A sós víz rengeteget segíthet a beteg állapotának javulásában, valamint a tünetek mérséklődésében. Nem kell mást tenni, mint heti két-három alkalommal sós vizes fürdőt venni. A… Tovább: Mi pikkelysömörre a legjobb?»

Pikkelysömör gyógyítása természetesen

Pikkelysömör gyógyítása természetesen

A pikkelysömör az egyik olyan betegség, amely a tudomány szerint még gyógyíthatatlan, de már kiválóan kezelhető, sőt akár 100%-ig tünetmentessé tehető. Ha pikkelysömörben szenvedünk, ne sajnáljuk az időt, hogy többféle kezelést kipróbáljunk, hisz a pikkelysömör gyógyítása természetesen is megoldható. A természetes módon történő gyógyítása a pikkelysömörnek egyik alapelve a rendszeresség… Tovább: Pikkelysömör gyógyítása természetesen»

Kezelhető a pikkelysömör citrom alkalmazásával is

Kezelhető a pikkelysömör citrom alkalmazásával is

A pikkelysömör eltüntethető citrom segítségével. A citromot már ősidők óta használják a gyógyászatban, egykor a pestis ellenszerének hitték, viszont később rájöttek, hogy a skorbut betegek állapotán javít igazán. A citrom a pikkelysömör kezelésére is alkalmas, hisz magas antioxidáns tartalma miatt segíti a bőr megújulását, és véd a szabadgyökök ellen. Naponta… Tovább: Kezelhető a pikkelysömör citrom alkalmazásával is»

Pikkelysömör 2014