Hírek krémek és Pikkelysömör témában

Pikkelysömör csecsemőknél

Pikkelysömör csecsemőknél

A pikkelysömör bőrbetegség a felnőttek mellett a csecsemőket is érintheti. A pikkelysömör csecsemőknél már nagyon korai, akár pár hetes korban is látszódhat. Ilyenkor a legfontosabb, hogy bőrgyógyászhoz vigyük a kicsit, aki amellett, hogy tudja, hogyan kell kezelni a pikkelysömört, figyelembe veszi azt is, hogy kisbabáról van szó. A kicsik amúgy… Tovább: Pikkelysömör csecsemőknél»

A pikkelysömör cink fogyasztásával mérsékelhető

A pikkelysömör cink fogyasztásával mérsékelhető

A pikkelysömör különböző krémekkel és gyógyszerekkel nagyon jól kordában tartható. A pikkelysömör cink fogyasztásával is mérsékelhető. A cink nem megfelelő fogyasztása amúgy is egész Európa-szerte problémát jelent. Kísérletek bizonyították, hogy a megemelt napi cink adaggal mérsékelhetőek a tünetek. A napi adaggal kapcsolatban még vannak viták, de az orvosok most már… Tovább: A pikkelysömör cink fogyasztásával mérsékelhető»

A pikkelysömör ápolása

A pikkelysömör ápolása

A pikkelysömör bár jelen pillanatban még gyógyíthatatlan betegségnek számít, megfelelő ápolással nagyon jól kordában tartható. A pikkelysömör ápolása folyamatos odafigyelést igényel, mivel a bőr mindennapos krémezésével jár. Amennyiben a test nehezen elérhető részét érinti a betegség, az ápolásához segítségre is szükség van. Ez a beteg számára egy idő után kényelmetlenné… Tovább: A pikkelysömör ápolása»

Mi pikkelysömörre a legjobb?

Mi pikkelysömörre a legjobb?

Most már rengeteg termék létezik a pikkelysömör kezelésére, függően attól, hogy mennyire súlyos a beteg állapota. Mégis kijelenthetjük, hogy pikkelysömörre legjobb a sós víz. A sós víz rengeteget segíthet a beteg állapotának javulásában, valamint a tünetek mérséklődésében. Nem kell mást tenni, mint heti két-három alkalommal sós vizes fürdőt venni. A… Tovább: Mi pikkelysömörre a legjobb?»

Aloe vera pszoriázis tüneteinek enyhítésére

Aloe vera pszoriázis tüneteinek enyhítésére

A pszoriázis olyan bőrbetegség, ami állandó kezelést igényel. Soha nem hagyható abba sem a gyógyszerek szedése, sem a krémek használata. Sok olyan szer van a pikkelysömör kezelésére, amelyeket az orvosok még nem mernek ajánlani vagy azért mert nem ismerik, vagy azért, mert nem hisznek benne. Ilyen az aloe vera pszoriázis… Tovább: Aloe vera pszoriázis tüneteinek enyhítésére»

Plakkos pszoriázis

Plakkos pszoriázis

A pszoriázis sokkal több embert érint, mint gondolnánk, hisz ma hazánkban a lakosság több mint 3 százaléka szenved ettől a betegségtől. A betegségnek három nagy csoportját különböztetjük meg: van a plakkos pszoriázis, a gennyes, valamint a köröm pszoriázis. A három teljesen más tüneteket mutat, így az esetek nagy részében más… Tovább: Plakkos pszoriázis»

Pszoriázis bőrbetegség

Pszoriázis bőrbetegség

A pikkelysömör vagy pszoriázis bőrbetegség nem csak a bőrt érinti, hanem az ízületeket is. A pszoriázis még nem gyógyítható, de tabletták, krémek vagy épp fényterápia segítségével kiválóan kezelhető. Egyes esetekben akár még tünetmentessé is tehető. A pszoriázis bőrbetegség genetikai úton örökölhető. Ha csak az egyik szülő szenved ebben a betegségben,… Tovább: Pszoriázis bőrbetegség»

Pikkelysömör gyógyítása természetesen

Pikkelysömör gyógyítása természetesen

A pikkelysömör az egyik olyan betegség, amely a tudomány szerint még gyógyíthatatlan, de már kiválóan kezelhető, sőt akár 100%-ig tünetmentessé tehető. Ha pikkelysömörben szenvedünk, ne sajnáljuk az időt, hogy többféle kezelést kipróbáljunk, hisz a pikkelysömör gyógyítása természetesen is megoldható. A természetes módon történő gyógyítása a pikkelysömörnek egyik alapelve a rendszeresség… Tovább: Pikkelysömör gyógyítása természetesen»

Pikkelysömör 2014