Hírek krém és Pikkelysömör témában

Pikkelysömör combon

Pikkelysömör combon

Pszoriázis a test bármely részén előfordulhat, így a combon is bármikor megjelenhet. A pikkelysömör combon talán azért kényelmetlen, mert a járásnak köszönhetően sokkal nagyobb dörzsölésnek van kitéve, mint mondjuk a hát, vagy a hajas fejbőr. Itt a meleg miatt fokozottabban kell arra ügyelni, hogy elkerüljük a sebesedést. A pikkelysömör combon… Tovább: Pikkelysömör combon»

Pikkelysömörre aloe vera

Pikkelysömörre aloe vera

A pikkelysömör bár jelenleg gyógyíthatatlan betegség, mégis különböző krémekkel, gyógyszerekkel nagyon szépen karbantartható, sőt teljesen tünetmentessé is tehető. A pikkelysömörre aloe vera krém is használható. Mindenki tisztában van az aloe vera krém jótékony hatásaival, annak antibakteriális hatásával. A pikkelysömörre az aloe vera ecsetelő is jótékony hatással van. Ebben az esetben… Tovább: Pikkelysömörre aloe vera»

Pszoriázis elleni krém

Pszoriázis elleni krém

A pszoriázis – pikkelysömör – egy olyan bőrbetegség, aminek gyógyítására még nincs gyógyszer. Érdemes róla tudni, hogy nem fertőző, bár a csúnya foltok miatt sokan félnek attól, hogy nehogy elkapják. Bár nem fertőző, de genetikai örökölhető. Rengeteg kezelési módszer van, ami enyhítheti a tüneteket. Ilyen például a pszoriázis elleni krém…. Tovább: Pszoriázis elleni krém»

Melyek a gyakran használt pikkelysömör elleni krémek?

Melyek a gyakran használt pikkelysömör elleni krémek?

A psoriasis vulgaris, ismertebb nevén pikkelysömör olyan bőrbetegség, amely egyszerre több testrészünket is megtámadhatja (pl. fejbőrt, könyököt, térdet, körmöket és ritkább esetben a nyálkahártyát is). A beteg bőrfelületen piros, hámló sebek jelennek meg, melyek kellemetlen viszketéssel is együtt járnak, illetve, abban az esetben, ha a betegség már végső stádiumban van,… Tovább: Melyek a gyakran használt pikkelysömör elleni krémek?»

Pikkelysömör 2014