Hírek készítmények és Pikkelysömör témában

Pikkelysömör a fejbőrön

Pikkelysömör a fejbőrön

A korán felfedezett pikkelysömör nagy része a fejbőrön lesz először látható. A pikkelysömör a fejbőrön először csak sima korpának tudható be, de egy bőrgyógyász orvos könnyen meg tudja állapítani, hogy az vagy sem. Amennyiben megvan a diagnózis, lényeges, hogy minél hamarabb elkezdődjön a kezelés, hisz ha nem kezelik, akkor gyorsan… Tovább: Pikkelysömör a fejbőrön»

Enyhül a pikkelysömör C-vitamin kúra hatására?

Enyhül a pikkelysömör C-vitamin kúra hatására?

Kutatások során bebizonyosodott, hogy a pikkelysömör több oka közül az egyik a nem megfelelő vitaminfogyasztás. Ezért szokták azt tanácsolni, hogy a pikkelysömörben szenvedő betegek természetes készítményekkel pótolják ezeket. A pikkelysömör C-vitamin pótlással kevésbé lesz látványos. A szakemberek napi 1500-2000 mg pótlást javasolnak, és fontosnak tartják, hogy amennyire lehet, ne szintetikus… Tovább: Enyhül a pikkelysömör C-vitamin kúra hatására?»

Pikkelysömörre aloe vera

Pikkelysömörre aloe vera

A pikkelysömör bár jelenleg gyógyíthatatlan betegség, mégis különböző krémekkel, gyógyszerekkel nagyon szépen karbantartható, sőt teljesen tünetmentessé is tehető. A pikkelysömörre aloe vera krém is használható. Mindenki tisztában van az aloe vera krém jótékony hatásaival, annak antibakteriális hatásával. A pikkelysömörre az aloe vera ecsetelő is jótékony hatással van. Ebben az esetben… Tovább: Pikkelysömörre aloe vera»

A pikkelysömör ízületi fájdalom kíséretében

A pikkelysömör ízületi fájdalom kíséretében

A pikkelysömör egy gyakori bőrbetegség, mely a felnőtt lakosság jelentős hányadát érinti. Sajnos végleges gyógymódja még nincs, viszont vannak olyan kezelések, melyekkel ideig-óráig tünetmentessé tehető. A pikkelysömör tünetei leggyakrabban úgy nyilvánulnak meg, hogy a testen hámló, fehér vagy sötétvörös plakkok jelennek meg. Általában a test meghatározott részein szokott jelentkezni és… Tovább: A pikkelysömör ízületi fájdalom kíséretében»

Gyógygomba pszoriázisra

Gyógygomba pszoriázisra

Rengeteg gyógygomba van, mindegyik különböző betegségekre lehet alternatív megoldás. Fontos, hogy mindig kérjük ki szakember tanácsát, hogy melyiket mire használjuk. Létezik gyógygomba pszoriázisra is, a ganoderma. Bizonyítottan nagyon jól kezelhető vele a pszoriázis tünete. Hozzájutni is viszonylag könnyű, hiszen egyre több termékben alkalmazzák összetevőként.  A gyógygomba pszoriázisra legkönnyebben a különböző… Tovább: Gyógygomba pszoriázisra»

Pszoriázis gyógyszeres kezelése

Pszoriázis gyógyszeres kezelése

A pszoriázis, ismertebb nevén a pikkelysömör egy olyan bőrbetegség, ami különböző kezelésekkel tünetmentessé tehető, de még nem gyógyítható. A pszoriázis gyógyszeres kezelése csak és kizárólag orvos által felírt gyógyszerekkel lehetséges. Ne próbálkozzunk magunk gyógyszert keresni rá. Több fajta készítmény is a beteg rendelkezésére áll attól függően, hogy mennyire súlyos a… Tovább: Pszoriázis gyógyszeres kezelése»

Pikkelysömör 2014