Hírek injekció és Pikkelysömör témában

Kezelhető a pikkelysömör biológiai terápia alkalmazásával

Kezelhető a pikkelysömör biológiai terápia alkalmazásával

A pikkelysömör elleni biológiai terápia lényegében olyan gyógyszeres kezelést jelent, amely szabályozza a sejtek túlszaporodását. Biológiai kezelésnél többféle szempontot vesznek figyelembe, úgy mint a pikkelysömör nagysága, azt, hogy mennyire vastag, mennyire nehezíti meg ez a betegség a mindennapokat, hogy milyen kezeléseket kaptunk eddig, és ezek mennyire befolyásolták a pikkelysömör állapotát…. Tovább: Kezelhető a pikkelysömör biológiai terápia alkalmazásával»

Pikkelysömör gyógyítása injekcióval

Pikkelysömör gyógyítása injekcióval

A pikkelysömör egy hámlással, a bőr pikkelyszerű leválásával járó bőrbetegség. Jelenleg még gyógyíthatatlan minősítik, bár különböző gyógyszerekkel, krémekkel jól kordában tartható. A legújabb kutatásokkal sikerült a tudósoknak előállítani egy olyan injekciót, ami negyedévenkénti használattal bizonyítottan hatásos. Ezért kijelenthetjük, hogy a pikkelysömör gyógyítása injekcióval is lehetséges. A pikkelysömör gyógyítása injekcióval tehát… Tovább: Pikkelysömör gyógyítása injekcióval»

A pszoriázis kezelése injekcióval

A pszoriázis kezelése injekcióval

A pszoriázis kezelése injekcióval is történhet újabban. Nemrégiben jelent meg az Unióban egy kifejezetten pikkelysömörre kifejlesztett injekció, amely egy negyed évre 75-80%-os javulást ígér. Ezt a készítményt a pszoriázis súlyosabb stádiumában lévő pácienseknek ajánlják, akik egyéb kezelésekre nem reagálnak. A gyártó elmondása szerint négy ustekinumab tartalmú injekció beadása után számottevő… Tovább: A pszoriázis kezelése injekcióval»

Pikkelysömör 2013