Hírek gyógyszerek és Pikkelysömör témában

Pikkelysömör csecsemőknél

Pikkelysömör csecsemőknél

A pikkelysömör bőrbetegség a felnőttek mellett a csecsemőket is érintheti. A pikkelysömör csecsemőknél már nagyon korai, akár pár hetes korban is látszódhat. Ilyenkor a legfontosabb, hogy bőrgyógyászhoz vigyük a kicsit, aki amellett, hogy tudja, hogyan kell kezelni a pikkelysömört, figyelembe veszi azt is, hogy kisbabáról van szó. A kicsik amúgy… Tovább: Pikkelysömör csecsemőknél»

Aloe vera pszoriázis tüneteinek enyhítésére

Aloe vera pszoriázis tüneteinek enyhítésére

A pszoriázis olyan bőrbetegség, ami állandó kezelést igényel. Soha nem hagyható abba sem a gyógyszerek szedése, sem a krémek használata. Sok olyan szer van a pikkelysömör kezelésére, amelyeket az orvosok még nem mernek ajánlani vagy azért mert nem ismerik, vagy azért, mert nem hisznek benne. Ilyen az aloe vera pszoriázis… Tovább: Aloe vera pszoriázis tüneteinek enyhítésére»

Gyógygomba pszoriázisra

Gyógygomba pszoriázisra

Rengeteg gyógygomba van, mindegyik különböző betegségekre lehet alternatív megoldás. Fontos, hogy mindig kérjük ki szakember tanácsát, hogy melyiket mire használjuk. Létezik gyógygomba pszoriázisra is, a ganoderma. Bizonyítottan nagyon jól kezelhető vele a pszoriázis tünete. Hozzájutni is viszonylag könnyű, hiszen egyre több termékben alkalmazzák összetevőként.  A gyógygomba pszoriázisra legkönnyebben a különböző… Tovább: Gyógygomba pszoriázisra»

Pikkelysömör 2014