Hírek gyógynövény és Pikkelysömör témában

Miért jó a csalán pikkelysömörre?

Miért jó a csalán pikkelysömörre?

Több olyan gyógynövény is van, amely a pikkelysömörös bőr állapotán sokat tud segíteni. Az egyik ilyen a csalán. A csalán pikkelysömörre nagyon jól használható, leginkább sampon formájában. Pikkelysömörre a természetes alapú samponok szinte mindegyike tartalmazza a csalánt. Ez annak köszönhető, hogy eddig ez a gyógynövény vált be a legjobban a… Tovább: Miért jó a csalán pikkelysömörre?»

Javallott a vérehulló fecskefű pikkelysömörre?

Javallott a vérehulló fecskefű pikkelysömörre?

A vérehulló fecskefű igen elterjedt gyógynövény, mely több száz betegség kezelésére alkalmas. Igen sokoldalú növényről van szó, amely alkalmazható úgy önmagában, mint más gyógynövényekkel együtt, keverék formájában. A vérehulló fecskefű pikkelysömörre gyakorolt jótékony hatása régóta ismeretes. Már az ókori tudósok megfigyelték, hogy a fecskék e növény sárgás nedvével gyógyították vak… Tovább: Javallott a vérehulló fecskefű pikkelysömörre?»

Melyik a legjobb gyógynövény pikkelysömörre?

Melyik a legjobb gyógynövény pikkelysömörre?

Abban az esetben, ha a pszoriázis betegség nincs előrehaladott stádiumban, tehát nincsenek ízületi fájdalmak, illetve meg nem szűnő égető, viszkető érzés, akkor gyógyszerek helyett használható a gyógynövény pikkelysömörre. Ha a fentebb említett tünetek jelentkeznek, akkor azonnal orvosi segítséget kell kérni. Az egyik legkiválóbb gyógynövény pikkelysömörre a papsajt. Ez a növény… Tovább: Melyik a legjobb gyógynövény pikkelysömörre?»

Pikkelysömör 2014