Hírek fejbőr és Pikkelysömör témában

Pikkelysömör a fejbőrön

Pikkelysömör a fejbőrön

A korán felfedezett pikkelysömör nagy része a fejbőrön lesz először látható. A pikkelysömör a fejbőrön először csak sima korpának tudható be, de egy bőrgyógyász orvos könnyen meg tudja állapítani, hogy az vagy sem. Amennyiben megvan a diagnózis, lényeges, hogy minél hamarabb elkezdődjön a kezelés, hisz ha nem kezelik, akkor gyorsan… Tovább: Pikkelysömör a fejbőrön»

Pikkelysömör – sampon a tünetek enyhítésére

Pikkelysömör – sampon a tünetek enyhítésére

A pikkelysömörben szenvedő beteg fejbőre sokszor viszket, és nagyon korpásodik. A pikkelysömör sampon ezeknek a tüneteknek az enyhítésére szolgál. Többfajta is kapható a boltokban. Vannak olyanok, amelyek inkább kúraszerűen, 2-4 hétig alkalmazhatóak, míg mások mindennapos használatra is kiválók. Egyik termékről sem lehet határozottan kijelenteni, hogy a legjobb, mert minden ember… Tovább: Pikkelysömör – sampon a tünetek enyhítésére»

Pikkelysömör elleni gyógysampon

Pikkelysömör elleni gyógysampon

Talán az egyik legfélelmetesebbnek hitt betegség a pikkelysömör a kellemetlen és már-már visszataszító tünetek miatt. A pikkelysömör nem csak a test különböző részeit támadhatja meg, hanem akár a hajas fejbőrt is. Érdemes speciális pikkelysömör elleni gyógysampont vásárolni, hisz az általános samponok olyan anyagokat tartalmazhatnak, amelyek irritálják a már amúgy is… Tovább: Pikkelysömör elleni gyógysampon»

Pikkelysömör elleni sampon

Pikkelysömör elleni sampon

Mivel a pikkelysömör nagyon gyakori betegség, és nagyon gyakran a fejbőrön és a nyakon jelentkezik, a kozmetikai sampongyártó cégek, eleget téve a vásárlók igényeinek, gyártanak ma már olyan samponokat, amelyek kíméletesen tisztítanak, ápolnak, és a pikkelysömör állapotát sem rontják, sőt segítenek a gyógyulásban. Ezek a samponok lelassítják a hámsejtek szaporodását,… Tovább: Pikkelysömör elleni sampon»

Pikkelysömör 2014