Hírek diéta és Pikkelysömör témában

A pszoriázis gyógytea alkalmazásával is kezelhető

A pszoriázis gyógytea alkalmazásával is kezelhető

A pikkelysömör több embert érint, mint gondolnánk, hisz sokan vannak olyanok, akik csak hordozzák magukban a beteg gént, de még nincsenek tünetei a betegségnek. A pszoriázis gyógytea segítségével is kezelhető. Alkalmazhatjuk akár kívülről lemosóként vagy borogatásként, de kiváló akkor is, ha elfogyasztjuk.  A pszoriázisra való gyógytea egyik alapanyaga – amennyiben… Tovább: A pszoriázis gyógytea alkalmazásával is kezelhető»

Pszoriázis étrendje

Pszoriázis étrendje

Egy olyan betegségnél, mint a pszoriázis nagyon fontos a diéta. A pszoriázisban szenvedő étrendje viszonylag szigorú, bár nem nehéz betartani. Nem csak az orvosok, de a betegek is tanúsítják, hogy különböző ételek elhagyása enyhíti a panaszokat. Ha ebben a betegségben szenvedünk, mindenképpen érdemes betartanunk az étrend szabályait.  A pszoriázis étrendje… Tovább: Pszoriázis étrendje»

Pszoriázis diéta betartásával

Pszoriázis diéta betartásával

A pszoriázis, másképp pikkelysömör egy bőrbetegség, ami a tudomány mai állása szerint még gyógyíthatatlan, de krémekkel és gyógyszerekkel kiválóan kezelhető, sok esetben teljesen tünetmentessé tehető. A pszoriázis alatt a diéta nagyon fontos a betegség kezelésében. A diéta szabályait betartva sokat javulhat a betegség állapota. A pszoriázis diéta alapja, hogy van… Tovább: Pszoriázis diéta betartásával»

Pikkelysömör és a tetoválás

Pikkelysömör és a tetoválás

A pikkelysömör nagyon alattomos bőrbetegség, mely nagyban megnehezíti a mindennapokat, hisz olykor takargatnunk kell. Folyamatosan viszket, és egyre terjed, ha nem megfelelően kezelik. A pikkelysömörrel borított bőr között és azon a helyen, ahol már volt pikkelysömörünk, a tetováltatás egyáltalán nem ajánlott. Egyrészt azért, mert a pikkelyek így könnyebben terjednek tovább… Tovább: Pikkelysömör és a tetoválás»

Diétával a pikkelysömör ellen

Diétával a pikkelysömör ellen

Számos tényező határozza meg, hogy miből álljon a pikkelysömör diéta, mivel a pikkelysömörben szenvedő egyének különböző környezetekben élnek, különböző kortörténetekkel rendelkeznek, és különbözőképp reagálnak különféle kezelésekre. A kórtünetek megszűnhetnek ideiglenesen, vagy csökkenhetnek az étrend bármiféle megváltoztatása nélkül, vagy akár kezelés nélkül is. Ezek az átmeneti javulások megnehezítik, hogy a pikkelysömör… Tovább: Diétával a pikkelysömör ellen»

Pikkelysömör 2013