Hírek biológiai terápia és Pikkelysömör témában

Pikkelysömör biológiai terápia ára

Pikkelysömör biológiai terápia ára

Bár nagyon sokan szenvednek a pikkelysömörtől, mégis kevesen vannak azok, akik eljutnak biológiai kezelésre, annak ellenére, hogy a pikkelysömör biológiai terápia ára a Tb-nek köszönhetően teljesen támogatott. Jelen pillanatban a biológiai kezelést sokan összetévesztik az alternatív gyógymódokkal, talán ezért van az, hogy bár mindenkinek ingyenes lenne, mégis kevesen vesznek részt… Tovább: Pikkelysömör biológiai terápia ára»

Kezelhető a pikkelysömör biológiai terápia alkalmazásával

Kezelhető a pikkelysömör biológiai terápia alkalmazásával

A pikkelysömör elleni biológiai terápia lényegében olyan gyógyszeres kezelést jelent, amely szabályozza a sejtek túlszaporodását. Biológiai kezelésnél többféle szempontot vesznek figyelembe, úgy mint a pikkelysömör nagysága, azt, hogy mennyire vastag, mennyire nehezíti meg ez a betegség a mindennapokat, hogy milyen kezeléseket kaptunk eddig, és ezek mennyire befolyásolták a pikkelysömör állapotát…. Tovább: Kezelhető a pikkelysömör biológiai terápia alkalmazásával»

Mit takar a pszoriázis biológiai terápia?

Mit takar a pszoriázis biológiai terápia?

A pszoriázis kezelésére, annak gyógyítása reményében számtalan szisztémásan vagy helyileg alkalmazható szer jelent meg a piacon. A gyógyszerek, kenőcsök, krémek mellett teák és más – vegyi anyagot nem tartalmazó – készítmények is fellelhetők. Vannak esetek, amikor az említett szerek, készítmények nem hoznak számottevő változást a beteg életében. Ezekben az esetekben… Tovább: Mit takar a pszoriázis biológiai terápia?»

Pikkelysömör 2014