Hírek alternatív gyógymód és Pikkelysömör témában

Pikkelysömörre alternatív gyógymód

Pikkelysömörre alternatív gyógymód

A pikkelysömörre az orvostudomány már rengeteg krémet és hatásos gyógyszert feltalált, de több lehetőség van az alternatív gyógymódok között is. A pikkelysömörre alternatív gyógymód lehet az infra lámpa. Kutatások bizonyítják, hogy az infra lámpa jótékonyan hat a megvastagodott bőrre. Akik kipróbálták, mind jelentős javulásról beszélnek. A pikkelysömörre alternatív gyógymód lehet… Tovább: Pikkelysömörre alternatív gyógymód»

Hatékony az infra lámpa pikkelysömörre?

Hatékony az infra lámpa pikkelysömörre?

A pikkelysömör a legmakacsabb bőrbetegségek egyike. Általában genetikailag meghatározott, és tünetei csak enyhíthetők, viszont nem gyógyítható teljes mértékben. Ennek ellenére kezelésére sokféle megoldást találhatunk. Például kezelhető homeopátiás készítményekkel, szteroid tartalmú kenőcsökkel, gyógyszerekkel stb. Az egyik lehetséges kezelési mód lehet az infra lámpa pikkelysömörre. A fénykezelés jó hatással van a pikkelysömörre… Tovább: Hatékony az infra lámpa pikkelysömörre?»

Ajánlott a zöld tea pikkelysömörre?

Ajánlott a zöld tea pikkelysömörre?

Kutatási eredmények alapján több kutató állítja azt világszerte, hogy a zöld teában lévő anyagok képesek lehetnek a pikkelysömör és egyéb bőrbetegségek gyógyítására. A pikkelysömör esetében a bőr sejtjei rohamosan szaporodnak, aminek következtében a bőr megvastagszik, és hámlani kezd. Az immunrendszer sejtjei erre reagálnak, s ez gyulladást okoz. A zöld tea… Tovább: Ajánlott a zöld tea pikkelysömörre?»

Természetes gyógymód pikkelysömörre

Természetes gyógymód pikkelysömörre

A modern technika vívmányai mellett léteznek olyan természetes gyógymódok is pikkelysömörre, amelyek semmilyen mellékhatással nem járnak és sokkal pénztárcakímélőbbek modern társaiknál. Ilyen természetes gyógymódok lehetnek: az aromaterápia, gyógynövények kivonatai, gyógyfürdők, borogatás, iszap, kecsketej, halterápia, gyógyteák, zeller és még sokáig sorolhatnánk e végeláthatatlan hosszú sort. Ezen készítmények és növények gyógyhatása kísérletileg… Tovább: Természetes gyógymód pikkelysömörre»

Pikkelysömör 2014