0

Mire jó a Psoriasis gél?

A Psoriasis gél egy természetes alapanyagokból készült kenőcs, amely számos bőrbetegség kezelésére használható, mint például a pikkelysömör, az ekcéma, gyulladásos vagy hámló bőr stb. Ez a készítmény bizonyítottan megkönnyíti a különböző bőrbetegségekben szenvedők életét. Több páciens számolt be enyhülésről a gél használata után, amely megszünteti a viszketéseket és a gyulladásokat, felgyorsítja a bőr regenerálódási folyamatát, s emiatt a regeneráló, nyugtató hatás miatt kiválóan alkalmas irritált bőrfelületek gyógyítására is.

Psoriasis gél

Psoriasis gél

Mivel természetes növényi alapanyagokat tartalmaz, káros mellékhatással nem rendelkezik. A kenőcs színezékektől és illatanyagoktól mentes, a benne lévő gyógynövénykivonat biztosítja a Psoriasis gél előnyös tulajdonságait. Gyógyászati tapasztalatok és a gyűjtött adatok állítják, hogy a felhasznált gyógynövénykivonatoknak természetes sebgyógyulást elősegítő, fájdalom-és vérzéscsillapító hatása van. Hatása már az első használat után megfigyelhető: gyorsan enyhíti a pikkelysömör vagy más bőrbetegség okozta viszkető érzést, és hűsíti a duzzadt, piros, irritált bőrt.

A Psoriasis gél használata igen egyszerű: a kezelésre szánt bőrfelületet először jó alaposan tisztítsuk meg, majd tiszta kézzel kenjük be a problémás bőrrészt a géllel. Ezt naponta két-három alkalommal ismételjük meg.

Fontos, hogy ne használjuk a teljes bőrfelület területén vagy a szem, orr, száj környékén, és nyílt sebbel sem érintkezhet. Ha a beteg komolyabb bőrpanaszokkal küszködik, javasolt a konzultálás egy bőrgyógyásszal a Psoriasis gél használata előtt.

  
Iktatva: Pszoriázis, Pszoriázis ellen Címkék: 

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Pikkelysömör 2012