0

Mi pikkelysömörre a legjobb?

Most már rengeteg termék létezik a pikkelysömör kezelésére, függően attól, hogy mennyire súlyos a beteg állapota. Mégis kijelenthetjük, hogy pikkelysömörre legjobb a sós víz. A sós víz rengeteget segíthet a beteg állapotának javulásában, valamint a tünetek mérséklődésében. Nem kell mást tenni, mint heti két-három alkalommal sós vizes fürdőt venni.

A pikkelysömörre a legjobb a sós víz, ez tény, de nem elhanyagolható a nap áldásos sugara sem. Sok beteg számolt be arról, hogy nyáron, mikor többet voltak napon, akkor kevésbé látszódtak a hámló foltok, valamint nem voltak olyan intenzívek a tünetek sem. Ezért szokta sok orvos azt ajánlani a betegeinek, hogy egy évben egyszer, ha teheti, 1-2 hetet töltsön tengerparton, hisz így a sós víz és a nap egyszerre „kezeli” a beteg részt.

Pikkelysömörre a legjobb

Pikkelysömörre a legjobb

A különböző krémek is sokat segíthetnek a tünetek enyhítésében. Pikkelysömörre azok a legjobb krémek, amelyek nem csak a hámlást lassítják, de elősegítik a hegesedést is. Ezekből már többfélét is lehet kapni. Mindenkinél más-más válik be, hisz minden embernek más a bőre.

A pikkelysömörre a legjobb kezelés még mindig a gyógyszeres és krémes, valamint a sós víz-napsütés kombináció. E két változat együttes használatával szinte teljesen vissza lehet szorítani a tüneteket, de legalábbis rengeteget lehet javítani nemcsak a beteg állapotán, hanem a közérzetén is.

  
Iktatva: Pikkelysömör Címkék: , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Pikkelysömör 2014