0

Létezik gyógygomba pikkelysömörre?

A gomba szó hallatán a legtöbb embernek mérges gombák jutnak eszükbe, gombamérgezéstől való félelmük miatt. Viszont a gombák, a növényekkel együtt számos biológiai folyamaton mennek keresztül, melyeknek egy része káros, más része hasznos lehet az emberi szervezetre. Ugyanúgy léteznek gyógyító gombák is, mint ahogyan gyógynövények. Némely gyógygomba pikkelysömörre való alkalmazása különösen ajánlott.

A ganoderma gomba megakadályozza a bakteriális és vírusos fertőzések kialakulását, illetve elősegíti azok könnyed lefolyását. Mindemellett erősíti az immunrendszert, tisztítja a vért, továbbá javítja a sejtek minőségét. Ezért ajánlott a ganoderma gyógygomba pikkelysömörre. Nem kell messzire menni ezen különleges gombafaj beszerzéséhez, ugyanis megjelentek a piacokon a különböző ganoderma tartalmú termékek, amelyek szinte bárhol beszerezhetőek, akár kapszula formájában is.

Gyógygomba pikkelysömörre

Gyógygomba pikkelysömörre

Fontos, hogy a magas vérnyomásban szenvedő páciensek kis mennyiséggel kezdjék a kúrát, egy kapszulánál többet ne vegyenek be naponta, mert a nagyobb adag megnövelheti a páciens vérnyomását. A ganoderma gyógygomba pikkelysömörre való alkalmazása előtt nem árt kikérni egy szakorvos véleményét.

A gyógygombák pikkelysömörre való alkalmazása megállja a helyét a psoriasis elleni harcban. Az egyes gyógygombák jótékony hatásait klinikai vizsgálatok igazolják. Amellett, hogy nincs káros mellékhatásuk, a gyógygombák erősítik az immunrendszert, gátolják a rosszindulatú daganatok kialakulását, csökkentik a fényterápiák káros mellékhatásait, illetve megelőzhetik a bakteriális és egyéb fertőzések megjelenését.

  
Iktatva: Pikkelysömörre javasolt Címkék: ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Pikkelysömör 2013