0

Javulhat a pszoriázis tea fogyasztásával

Vizsgálatokkal bizonyították, hogy a pszoriázis tea segítségével nagyon jól kezelhető. Van néhány olyan gyógynövény, melynek főzete kiválóan alkalmazható akár borogatásra, akár fogyasztásra is. Pszoriázis esetében teakeveréket is készíthetünk magunknak, amelynek kúraszerű fogyasztásával mérsékelhetőek a tünetek.

 A pszoriázis kezelésére a tea elsődleges hatása a fertőtlenítés valamint a gyulladáscsökkentés. Erre kiváló a kamillatea. Forrázunk le kamillát, majd hagyjuk hűlni. Ha kb. 40 fokosra hűlt, akkor egy steril gézlap segítségével készítsünk borogatást a pszoriázis által érintett területre. Hagyjuk rajta 5-10 percet. Ez idő alatt felpuhul a hámréteg, amit majd könnyen el tudunk távolítani egy puha törölközővel. Ha rendszeresen alkalmazzuk ezt a módszert, idővel szemmel látható lesz a változás. Nem lesznek annyira pirosak a foltok, valamint a viszketés és a hámlás is mérséklődnek.

Pszoriázis tea

Pszoriázis tea

A zöld tea kúraszerűen alkalmazva belülről támogatja a szervezetet, hogy a tünetek kevésbé legyenek látványosak. A pszoriázis tea zöld teából készítve bármilyen ízesítés nélkül fogyasztandó, a napi ajánlott adag 2-3 csésze. Ezzel a teával akár a kávé élénkítő hatását is pótolni tudjuk anélkül, hogy ártanánk a beteg szervezetnek.

Pszoriázisra a tea olyan alternatív gyógymód, ami már sok embernek tette elviselhetőbbé a mindennapjait. Tanácsos más teákat is kipróbálni, hisz a gyógynövények nagy segítségünkre lehetnek a pszoriázis tünetmentesítésében.

  
Iktatva: Pszoriázis, Pszoriázis kezelése Címkék: , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Pikkelysömör 2013