2

Gyógyitható a pikkelysömör – Maria Treben szerint

A napjainkban még gyógyíthatatlannak tartott betegség, a pikkelysömör Maria Treben szerint igenis gyógyítható diétával, vértisztító és méregtelenítő gyógynövényekkel. Ezekkel gyógyított meg egy 38 éves asszonyt, akinek a nyakától lefele megvastagodott a bőre, haja kihullott, s helyzete kilátástalannak bizonyult, annyit szenvedett. A kórházban úgy csillapították a fájdalmait, hogy nyakig egy nylonzsákba burkolták. Ettől a bőre megpuhult, de panaszait nem tudták megszüntetni.

Ez az asszony elkezdte inni a Maria Treben ajánlotta teakeveréket, és betartotta a megfelelő diétát. Fél év sem telt bele, és meggyógyult – számol be erről a súlyos típusú pikkelysömörről Maria Treben.

Pikkelysömör - Maria Treben

Pikkelysömör - Maria Treben

A használt teakeverékek: 40 g réti legyezőfű, 20 g füstike, 20 g zölddióhéj, 10 g tölgyfakéreg, 30 g fűzfakéreg. Egy másik teakeverék: 30 g veronika, 30 g körömvirág, 20 g cickafark, 30 g vérehulló fecskefű, 50 g csalán. Ezeket jól keverjük össze. Egy csésze teához egy púpozott teáskanállal kell adagolni a keverékből. Napi 1,5-2 liternyit kortyolgassunk el belőle. A friss növény a leghatásosabb pikkelysömörre Maria Treben szerint.

Kerülendő a konzervhalak és -húsok, a füstölt halak, a disznóhús, a hüvelyesek (bab, borsó, lencse), a citrom és az alkohol fogyasztása. A pikkelysömörös páciensek Maria Treben szerint fogyasszanak tejet és tejtermékeket, friss vagy fagyasztott halat, könnyű húsokat (pl. főtt marhahús) és könnyű főzelékeket.

  
Iktatva: Pikkelysömör, Pikkelysömör gyógyítása Címkék: ,

További olvasnivaló

2 hozzászólás "Gyógyitható a pikkelysömör – Maria Treben szerint"

  1. Marton Zsoltné szerint:

    Mária Treben gyógyteáját probálom ki psoriásisra de a vérehulló fecskefü nem beszereszhető a tőbbi megvan azért hatásos lehet

Írj most.

Küldés
Pikkelysömör 2013