0

Gyógyfürdő Cserkeszőlőn: pikkelysömör ellen

A cserkeszőlői gyógyfürdő már több mint öt évtizede csodákat művel a beteg emberekkel. Az 1940-es években olajat keresve találtak a cserkeszőlői vízre, amit akkor még jelentéktelennek találtak. Pár évvel később felnyitották újra a kutat, és mivel elárasztotta a víz a szőlőföldeket, a helyiek árkot ástak a víznek. Ásás közben döbbentek rá arra, hogy megszűntek az olyan betegségeik, mint a lábfájás és reuma. Később bebizonyosodott, hogy a cserkeszőlői víz pikkelysömör ellen is hatásos.

A cserkeszőlői víz nagyon sok nátriumot, jódot és brómot tartalmaz. Nagyon ajánlott nőgyógyászati problémákra, emésztőrendszeri és immunrendszeri betegségekre, és mivel a pikkelysömört az immunrendszer gyengesége is előidézheti, nagyszerű módszer lehet az eltüntetésére.

Cserkeszőlő pikkelysömör

Cserkeszőlő pikkelysömör

A pikkelysömör ellen a cserkeszőlői gyógyfürdő megoldást jelenthet. A víz olyan anyagokból tevődik össze, amelyek nagyban lecsökkenthetik a pikkelysömör méretét, és tünetmentessé is válhatunk. Nagyon sok pikkelysömörtől szenvedő beteg tapasztalta már, hogy pár nap gyógyfürdő után kezd elmúlni a pikkelysömöre.

A cserkeszőlői gyógyfürdő kipróbálása tehát mindenképp érdemes a pikkelysömörben szenvedő betegeknek. Ezen kívül számos más betegség tüneteit is képes enyhíteni. Különösen ajánlott asztmásoknak, rehabilitáción lévőknek, gerincsérülteknek és reumásoknak. A fürdőhelyiség a 2000-es évek elején fel lett újítva, az odavágyok több szolgáltatást is igénybe vehetnek. Itt a gyógyulás folyamatát kellemes szórakozással társíthatják.

  
Iktatva: Pikkelysömör, Pikkelysömör ellen Címkék: , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Pikkelysömör 2013