1

Enyhül a pikkelysömör C-vitamin kúra hatására?

Kutatások során bebizonyosodott, hogy a pikkelysömör több oka közül az egyik a nem megfelelő vitaminfogyasztás. Ezért szokták azt tanácsolni, hogy a pikkelysömörben szenvedő betegek természetes készítményekkel pótolják ezeket. A pikkelysömör C-vitamin pótlással kevésbé lesz látványos. A szakemberek napi 1500-2000 mg pótlást javasolnak, és fontosnak tartják, hogy amennyire lehet, ne szintetikus készítményekkel pótolja ezt a beteg, hanem természetes úton, táplálékból.

A pikkelysömör – C-vitamin kapcsolatot már rég felfedezték, hisz a C-vitamin az egyik legerősebb antioxidáns. Segíti a bőrt, hogy a külvilág káros hatásaival felvegye a harcot. A kellő mennyiségű C-vitamin a gyulladásokat is megelőzheti, sőt a kisebbeket gyógyíthatja is. Pikkelysömör esetén a nagy dózisú C-vitaminpótlást inkább kúraszerűen ajánlják.

Pikkelysömör C-vitamin

Pikkelysömör C-vitamin

Ennek a vitaminnak nem csak a szervezeten belül, hanem a bőr felépítésében is fontos szerepe van. A pikkelysömör C-vitamin hatására kevésbé látványos, hámló foltokra mérséklődik. Annak érdekében, hogy a megfelelő mennyiséget szedje, kérje ki orvosa véleményét a tekintetben, hogy az Ön szervezetének mennyi C-vitaminra van szüksége.

A pikkelysömör C-vitamin kúrával nem tünetmentesíthető, de a tünetek kevésbé lesznek látványosak, valamint a különböző gyógyszerek mellékhatásai is mérséklődhetnek. Nem mellékesen a magas C-vitaminszint megakadályozhatja, hogy a pikkelysömörben szenvedő beteg elkapjon különböző kisebb fertőzéseket, ezzel is enyhítve a mindennapi problémákat.

  
Iktatva: Pikkelysömörre javasolt Címkék: , , , ,

További olvasnivaló

Egy hozzászólás "Enyhül a pikkelysömör C-vitamin kúra hatására?"

  1. igor szerint:

    Nincs olyan, hogy szintetikus vitamin!!!!!
    Minden szintetikus, a növény is szintetizálással hozza létre!
    Szintetizálás fogalma: kémia, két egyszerű elemből egy bonyolultabbat létrehozni.
    Baromságokat ne írjatok és ne higgyetek el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Írj most.

Küldés
Pikkelysömör 2014