0

Aloe vera pszoriázis tüneteinek enyhítésére

A pszoriázis olyan bőrbetegség, ami állandó kezelést igényel. Soha nem hagyható abba sem a gyógyszerek szedése, sem a krémek használata. Sok olyan szer van a pikkelysömör kezelésére, amelyeket az orvosok még nem mernek ajánlani vagy azért mert nem ismerik, vagy azért, mert nem hisznek benne. Ilyen az aloe vera pszoriázis kezelésére alkalmazható gél.

 Az aloe vera pszoriázis kezelésénél nagyon jó hatásfokkal vethető be. Az aloe vera gél erős gyulladáscsökkentő valamint gombaölőként ismeretes. De nem csak ezek a jó tulajdonságok kerülnek előtérbe, hanem az is, hogy kiválóan alkalmazható sérült bőrfelületre, mivel segíti a bőrsejtek megújulását, ezáltal gyorsabban gyógyulnak a sebek.

Aloe vera pszoriázis

Aloe vera pszoriázis

Használhatunk olyan krémet, ami tartalmaz aloe verát a pszoriázis tüneteinek enyhítésére. Gyógyszertárakban már kapható olyan gél is, mely 90 százalékban tartalmaz bio aloe vera kivonatot. Érdemes egy ilyet beszerezni, mert nem csak pszoriázisra, de meghűlésre valamint égési sérülések kezelésére is alkalmazható. Mikor a pszoriázis tünetei nagyon eluralkodnak, akkor lehet jó megoldás, ha egy vattapamacs segítségével a sérült bőrrészt óvatosan letörölgetjük.

Az aloe vera pszoriázis kezelésében olyan segítő lehet, melynek használatával akár teljesen elhagyható a sokszor ártalmas szteroidokat tartalmazó krémek. Mielőtt kihagynánk a gyógykrémeket, mindenképp konzultáljunk orvosunkkal. Ha esetleg a tünetek visszatérnek, azonnal abba kell hagyni az aloe vera ecsetelést, és újra a megszokott krémet kell használni.

  
Iktatva: Pszoriázis, Pszoriázis kezelése Címkék: , , , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Pikkelysömör 2013