0

Alkalmazható az ezüst kolloid pikkelysömörre?

Az ezüst kolloid egy olyan gyógykészítmény, amely többek között bakteriális, gombás és vírusos fertőzések ellen lett kifejlesztve. Bőrgyógyászok elmondása szerint az az antibiotikum, amely tíznél több kórokozóra hat, rendkívül eredményes. Az ezüst kolloid kb. 600-650 kórokozóra van hatással, vagyis a baktériumok jelentős részére, nagyon sok gombafélére és vírusra. Az ezüst kolloid pikkelysömörre is alkalmazható.

Mivel áthatol a paraziták, a gombák, a vírusok és baktériumok, vagyis az egysejtű élőlények sejtfalán (amelyek a pikkelysömör kialakulásáért is felelősek), megakadályozza azok anyagcseréjét, meggátolja szaporodásukat és elpusztítja őket. A kísérletek adatai szerint a 650 vizsgált mikroorganizmus közül nem akadt olyan, amely az ezüst kolloiddal 6 percnél tovább bírta volna egy kémcsőben, mindegyik elpusztult hatására.Tehát az ezüst kolloid a pikkelysömört kiváltó kórokozókra is hat.

Ezüst kolloid pikkelysömörre

Ezüst kolloid pikkelysömörre

Használata igen egyszerű: fogyasszon el napi 20-50 ml ezüst kolloidot a pikkelysömörben szenvedő evés előtt 5-10 perccel. A készítmény káros mellékhatással nem rendelkezik, viszont nem ajánlott a több hónapon keresztül tartó fogyasztása. Lehetőleg saját, sötétsárga üvegében, hűvös helyen tároljuk, mert igen érzékeny a fényre. Minőségét így két évig is megőrizheti.

Az ezüst kolloid pikkelysömörre, ekcémára, árpára stb. külsőleg is alkalmazható. Ecsettel kenjük fel, vagy spray formában fújjuk rá a problémás bőrfelületre. Rövid időn belül szemmel látható gyógyulás tapasztalható.

  
Iktatva: Pikkelysömörre javasolt Címkék: 

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Pikkelysömör 2012