0

A pikkelysömör lézeres kezelése

Napjainkban egy sor olyan technikai vívmány áll a psoriasisban szenvedő betegek rendelkezésére, amelyet pikkelysömör és egyéb bőrbetegségek kezelése céljából fejlesztettek ki. Ezen forradalmian új gyógymódok egyike a pikkelysömör lézeres kezelése, amely bizonyítottan jótékony hatással rendelkezik eme makacs bőrbetegségre, mivel biztosítja a fájdalom- és tünetmentes állapot elérését.

A pikkelysömör tünetei a test bármely területén megjelenő száraz, gyulladt, hámló bőrfoltok, amelyek nemcsak a páciens lelki világára vannak negatív hatással, hanem nagymértékben befolyásolják a társadalmi és párkapcsolati életét egyaránt. A pikkelysömör lézeres kezelése egyedülállónak számít a fényterápiás eljárások körében.

Pikkelysömör lézeres kezelése

Pikkelysömör lézeres kezelése

 A lézeres kezelés sokkal hatékonyabbnak bizonyult a különböző fényterápiás eljárásoknál, amelyeket az egész testen alkalmaznak. Ez fontos lehet azok számára, akik a hagyományos és gyógyszeres kezelésre nem reagálnak. A pikkelysömör lézeres kezelését kevesebb alkalommal kell igénybe venni, mint a többi fényterápiás eljárásokat. A lézerrel elegendő heti két kezelés, míg a fényterápiás gyógymódokat hetente négyszer-ötször is igénybe kell venni. A lézeres kezelés mellett továbbá nem kell annyi drága gyógyszert megvásárolnunk. A heti kétszeri kezelés elvégzése után a páciensek húsz-harminc nap elteltével válhatnak tünetmentessé.

A pikkelysömör lézeres kezelése újdonságszámba megy nemcsak hazánkban, hanem világszerte, s mivel még nem számít jól bejáratott gyógymódnak, a társadalombiztosító által nem támogatott kezelési forma. Remélhetőleg ezzel az eljárással hosszú távra tünetmentesíthető a betegség.

  
Iktatva: Pikkelysömör Címkék: ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Pikkelysömör 2013