0

A pikkelysömör cink fogyasztásával mérsékelhető

A pikkelysömör különböző krémekkel és gyógyszerekkel nagyon jól kordában tartható. A pikkelysömör cink fogyasztásával is mérsékelhető. A cink nem megfelelő fogyasztása amúgy is egész Európa-szerte problémát jelent. Kísérletek bizonyították, hogy a megemelt napi cink adaggal mérsékelhetőek a tünetek. A napi adaggal kapcsolatban még vannak viták, de az orvosok most már megállapodtak egy bizonyos mennyiségben.

A pikkelysömör cink tartalmú krémekkel is kiválóan tünetmentesíthető. Ezekből már többfajta is létezik. Egyikben kevesebb, míg a másikban nagyobb a cinktartalom. Hogy kinek melyik a megfelelő, ezt legjobban az orvos tudja megállapítani, eldönteni. Sok esetben fordul elő azonban, hogy az elsőnek jónak tűnő krém idővel hatástalannak minősül.

Pikkelysömör cink

Pikkelysömör cink

Lényeges, hogy ne a saját fejünk után menjünk, és kezdjük szedni a cinket, hanem mindenképp kérdezzük meg e tekintetben is az orvosunkat, mivel sok esetben a pikkelysömörre való gyógyszerek már tartalmaznak valamennyi cinket. A pikkelysömör cink segítségével látványos változáson mehet keresztül.

A pikkelysömör bár nem gyógyítható, mégis több olyan krém és gyógyszer van, amivel nagyon jól kezelhető. A pikkelysömör cink hatására visszahúzódik, vagy mérséklődnek a tünetek. Annak érdekében, hogy a legjobb megoldást találja meg a beteg, érdemes több lehetőséget is kipróbálni. Sajnos idő kell ahhoz, hogy kiderüljön, kinek melyik megoldás válik be legjobban, melyik az a módszer, ami a legjobban hat.

  
Iktatva: Pikkelysömörre javasolt Címkék: , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Pikkelysömör 2014