0

A pikkelysömör akupunktúra segítségével tünetmentesíthető

A pikkelysömör, ez a kellemetlen, látható bőrtünetekkel járó betegség jelen pillanatban még nem gyógyítható, de a különböző krémek, kezelések hatására a tünetek nagymértékben enyhíthetőek. A pikkelysömör akupunktúra alkalmazásával bizonyítottan enyhíthető. Ehhez azonban lényeges, hogy a megfelelő szakember végezze a kezeléseket, hisz ha valaki nem ért hozzá, akkor nem fog javulni a beteg állapota.

A pikkelysömör akupunktúra segítségével akkor kezelhető a legjobban, ha az arcra teszik az akupunktúrás tűket. Nem kell ezektől a tűktől félni, hisz nem fájnak, mikor megszúrják vele az embert. Olyan pontokra helyezik, ahol különböző meridiánok, vagy gyógypontok találhatóak.

Pikkelysömör akupunktúra

Pikkelysömör akupunktúra

Bár bizonyított, hogy a pikkelysömör akupunktúra kezeléssel látványosan javítható, fontos tudni, hogy ne az első alkalomtól várjunk eredményeket. Szakvélemények szerint legalább 4-6 kezelés kell ahhoz, hogy látványos változás induljon be a tünetek tekintetében. Azonban a tünetek enyhülésével nem érdemes abbahagyni a kezelést. Az akupunktúrás szakemberek szerint összesen 15-20 kezelés kell ahhoz, hogy a tünetek mérséklődjenek, és ez az állapot fenntartható legyen.

A keleti gyógymódok már sok olyan betegség kezelésében segítettek, amire a nyugati orvosok azt mondták, hogy nincs rá megoldás. A pikkelysömör akupunktúra segítségével szinte teljes mértékben tünetmentessé tehető. Azonban szükség van arra is, hogy a beteg lelkileg is készen álljon a kezelésre. Ennek érdekében lazító, nyugtató légzőgyakorlatokat érdemes végeznie.

  
Iktatva: Pikkelysömör, Pikkelysömör kezelése Címkék: , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Pikkelysömör 2014