0

A halolaj kapszula pszoriázis kezelésére

A halolaj már rég ismert jótékony hatásáról. Egy nem régi kutatás bebizonyította, hogy a halolaj kapszula pszoriázis kezelésére is alkalmazható. A naponta alkalmazott kapszula nagy mértékben segíti a tünetek enyhülését, valamint megakadályozza a pszoriázist kísérő betegségek felbukkanását.

A halolaj kapszula pszoriázisra gyakorolt hatását mérő vizsgálat során, azok a betegek akik napi három halolaj kapszulát kaptak, nagymértékű javulást észleltek a tünetek mértékében. 70 százalékuk mondta, hogy tünetei mérséklődtek, valamint hogy kevesebb krémezés is elegendő volt, hogy a hámlás ne legyen annyira látványos.

Halolaj kapszula pszoriázis

Halolaj kapszula pszoriázis

A pikkelysömörrel kapcsolatos ízületi problémákra is megoldást nyújthat a halolaj kapszula. A kísérletek során azok a betegek, akik ízületi problémákkal küszködtek, mind éreztek javulást. Tehát kijelenthetjük, hogy a halolaj a pszoriázis kezelésére is kiváló. Sok orvos még ódzkodik ezt a módszert használni, hisz még nagyon új, ezért nincs még kellő mennyiségű információ azzal kapcsolatban, hogy esetleg milyen mellékhatásai lehetnek a kapszula szedésének.

A halolaj kapszula pszoriázis esetén kiegészítő kezelésként alkalmazható. Halolaj a legnagyobb adagban a lazacban található meg, de ahhoz, hogy kellő mennyiséget fogyasszunk, napi 50-60 kg halat kellene megennünk. Mivel ez lehetetlen, ezért jó választás a halolaj kapszula. Kérjük ki orvosunk véleményét ezzel kapcsolatban, mert lehet, hogy ez lesz az a módszer, ami nekünk igazi segítséget nyújt a pikkelysömör kezelésében.

  
Iktatva: Pszoriázis, Pszoriázis kezelése Címkék: , , ,

További olvasnivaló

Írj most.

Küldés
Pikkelysömör 2013